Bread Wi' Bianca Taken Out. - Ooh Baby Baby

Fartygsstädning

Bra indisk restaurang.

Kul ställe att städa på

Jag kan tänka mig om man får välja vilket ställe som det är roligast att städa på så kan det nog vara att ha en fartygsstädning. Då får man åka jorden runt och man får hänga på vart man ska åka och det är ju ett trevligt sätt att se sig omkring och hitta nya ställen att vara på och som kan vara trevliga. Ja när det kommer till städning så finns det ju så otroligt många olika områden som man kan städa och som man kan välja bland. Ja det gäller att man hittar det som man tror är det som man kommer att tycka mest om. Och sen så kan man ju byta efter ett tag och hitta ett annat typ av städjobb som man kanske tycker är kul.

Finns mycket att välja på

Ja det finns verkligen en hel del som man kan hålla på med och som man kan jobba med och det är ju roligt att man kan göra det och att det blir så att man kan göra det som man känner för att göra. Och att man hittar ett jobb som man trivs med och som man tycker är trevligt att hålla på med. 
Så det bästa är kanske att se sig omkring och se över det som man kan göra och som man känner är det som man kan hitta på och som man känner är det som man kan prova på och som kan vara det som man vill göra och hitta på.
Ja det är ju så mycket som man kan jobba med och man får försöka att hitta något som man tycker passar och som man kan tänka sig att göra och som man känner är det som man kommer att tycka är kul och roligt att hålla på med.